Balkan ülkelerinde çok popüler olan ve genelde evde yapılan Pincur, közlenmiş biber ezmesidir. Doyumsuz lezzetiyle özellikle et ve pilav yemeklerinin yanında tüketildiği gibi, kahvaltılarda ekmek üzerine sürülerek, et, köfte, salata, makarna, pizza sosu ve ayrıca cips sosu olarak da kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
İçindekiler
Közlenmiş Kırmızı Biber, Su, Domates Salçası, Sarımsak, Zeytinyağı, Tuz, Sirke, Acı Biber
Besin Öğeleri
Enerji(kJ/kcal) :
210/50
Yağ(g) :
3
Karbonhidrat(g) :
1,5
Protein(g) :
3,8
Saklama Koşulları :
Serin yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Açıldıktan sonra 5 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir.